Vacancies

Inxhinier ndertimi strukturist

Detyrat

  • Krijimi dhe detajimi i planeve strukturale ne te gjitha fazat e projektimit

Profili

  • Njohuri CAD e kerkuar, Revit Structure eshte avantazh
  • Njohuri ne anglisht
  • Fleksibilitet dhe aftesi komunikuese ne grup

Ne ju ofrojme:

  • Mundesine qe te jeni pjese aktive e projekteve inovative brenda dhe jashte vendit

Per te aplikuar ju lutemi ngarkoni CV-ne tuaj ne formen e kontaktit.

 

Internship

SDS Group ka hapur procesin e aplikimeve per internship per periudhe nje mujore. Kandidatet duhet te jene studente ne Msc. ne Inxhinieri Ndertimi profili strukturist.

Per te aplikuar ju lutemi ngarkoni CV-ne tuaj ne formen e kontaktit.